Ens esperen dues setmanes repletes d’activitats!

27 nov.

El DUC està molt content ja que hi ha dues activitats que us esperen al llarg d’aquesta i la propera setmana!

La primera és la projecció de la pel·lícula “EL PETIT PRÍNCEP” i es farà el proper divendres 30 de novembre i el dimecres 5 de desembre. 

L’amistat entre una nena a la qual la seva exigent mare està preparant per viure al món dels adults, i el seu veí, un ancià aviador, bondadós i excèntric que revela a la seva nova amiga un món extraordinari on tot és possible. Un món que ell va conèixer fa molt temps gràcies al Petit Príncep. Aquí comença el viatge màgic i emocional de la nena a l’univers del Petit Príncep que li porta a retrobar-se amb la seva infància i a comprendre que el més important són les relacions humanes, i que només podem veure amb el cor perquè l’essencial és invisible als ulls. 

La segona activitat és la presentació de la novel·la “VALI LA VALENTA” a càrrec de l’autor de la novel·la, Ramon Grau. L’activitat es farà  el proper dilluns 3 de desembre. 

La Vali és una gosseta que és llençada al mar el mateix dia de néixer. Miraculosament aconsegueix sobreviure i des de llavors només pensa en tornar a casa. 

La novel·la ha estat escrita per donar suport a la campanya #paralosvalientes de l’hospital de Sant Joan de Déu per recaptar fons per poder construir el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa.

Us esperem a tots i totes, a les 16:40h, a la Biblioteca de l’escola!

Biblitots novembre i desembre.jpg

 

Deixa un comentari