Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta!

2 maig

ELs nens i nenes de cinquè de Primària s’han presentat, per primera vegada, al Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta. Però, què és això?

Tal i com posa a la pàgina web, és un certamen concebut per a ser treballat col·lectivament i no pretén de cap manera fomentar la competitivitat, però sí l’afany de superació i autoexigència dels nois i les noies i que té per objectiu fer alumnes lectors i lectores.

Tot els alumnes de cinquè es van haver de preparar diferents poemes del llibre “Font de Versos”, de la Joana Raspall. De les dues classes de cinquè, es va escollir un representant. És a dir, el millor lector o la millor lectora de les dues classes. Així com també, un segon representant que feia de reserva. El representant ha sigut el que s’ha presentat a la fase eliminatòria que s’ha celebrat avui a Vilanova i la Geltrú.  Enguany la Hanan ha sigut l’alumna escollida, mentre que la Romina ha sigut l’alumna reserva! 

“Tenim el convenciment que llegir en veu alta és important. Escoltar, saber escoltar, llegir en veu alta, saber llegir en veu alta. Llegir. “

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: