I el llibre recomanat és…

8 febr.

EL PETIT PRÍNCEP, de Antoine de Saint-Exupéry,  és el llibre que lA.M de 5è de cinquè Pica d’Estats  us vol recomanar a tots vosaltres aquesta setmana!

Voleu saber de què tracta?

El Petit Príncep és un conte en el que el narrador és un aviador que, de resultes d’una avaria del motor del seu avió, ha hagut de fer un aterratge al mig del desert.

L’endemà del seu aterratge forçat, d’una manera inesperada coneix al Petit Príncep. L’aviador sent curiositat per la procedència d’aquesta criatura i dia rere dia, el Petit Príncep li va revelant la seva història a l’aviador:

– El Petit Príncep ve d’un petit asteroide, que compartia amb una flori tres volcans. Però allà va experimentar la solitud i va decidir abandonar el planeta a la recerca de l’amistat. Buscant aquesta amistat recorre diversos planetes, habitats successivament per un rei, un vanitós, un bevedor, un home de negocis, un fanaler, un geògraf … El Petit Príncep no entén el concepte de “serietat” que tenen aquesta “gent gran”i prosseguint la recerca arriba al planeta Terra. És llavors quan entra en contacte amb el aviador, que també patia de solitud. I coneix altres personatges un del quals li regala el seu secret: – “L’essencial és invisible als ulls” –

El narrador, l’aviador, ens explica la històtria de El Petit Príncep, amb totes les reflexions que li provoca,fins que aquest marxa de nou cap el seu planeta. 

Voleu llegir el llibre?

Si aneu aquesta pàgina web, us permetrà llegir el llibre en format digital! http://apliense.xtec.cat/prestatgeria/a8901109_825/llibre/index.php?section=1&page=-1

Voleu saber si està disponible a la Biblioteca?

Si aneu al ePèrgam de l’escola i el busqueu, podreu veure si el llibre està disponible.

IMG1070

Anuncis

Una resposta to “I el llibre recomanat és…”

  1. Un de tants amics del Petit Príncep febrer 13, 2013 a 8:28 pm #

    De nen m’ho van fegir llegir al cole. Algunes coses no les vaig entendre, però tinc un gran record!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: